SAVANYÚSÁG -AJÁNLÓ

Minden étel akkor teljes, ha megtalálja hozzá a tökéletes savanyúságot. Válogatott termékeink nemcsak karaktert, hanem frissességet és harmonikus ízélményt is adnak a fogásoknak. Fedezd fel ajánlásainkat, és válaszd ki a stílusodhoz illő köretet!

Húsételekhez

Ajánlott: Csemege uborka, Vágott vegyes savanyúság, Ecetes almapaprika
A sült-, rántott- és grillezett húsok mellé kiválóan illenek a friss, enyhén édeskés savanyúságok, amelyek kiemelik az étel ízeit anélkül, hogy elnyomnák azokat.

Zsírosabb, nehezebb fogásokhoz (pl. disznótoros, csülök, hurka–kolbász)

Ajánlott: Kovászos uborka, Savanyú káposzta, Erős paprikás vegyes savanyúság
A markánsabb, savanykásabb ízek frissítik és ellensúlyozzák a zsíros ételeket, így könnyebbé és élvezetesebbé teszik a fogyasztást.

Halételekhez

Ajánlott: Csemege uborka, Almapaprika, Ecetes gyöngyhagyma
A könnyedebb savanyúságok frissítik a hal ízét, és kellemes roppanósságot adnak az étel mellé.

Szendvicsekhez és hamburgerekhez

Ajánlott: Hamburger-uborka szeletelt, Csemege uborka, Vágott káposzta saláta

A roppanós, enyhén édeskés-savanykás zöldségek tökéletesen kiegészítik a szendvicsek ízvilágát, és extra textúrát adnak.

Hidegtálakhoz, borkorcsolyákhoz

Ajánlott: Vegyes savanyúság, Ecetes gyöngyhagyma, Almapaprika
Kiváló kísérők sajtokhoz, hideg húsokhoz, kolbászokhoz és pástétomokhoz.

Magyaros ételekhez

(paprikás krumpli, pörköltek, gulyás, töltött káposzta)
Ajánlott: Savanyú káposzta, Almapaprika, Csemege uborka
A hagyományos ízek mellé hagyományos savanyúság dukál – erőteljes, karakteres, mégis harmonikus.